Függöny áruház Szigetszentmiklóson

Családi vállalkozásunk 1994. márciusa óta töretlenül igyekszik kielégíteni vásárlóit a legújabb trendeknek megfelelően, de nem megfeledkezve a klasszikus stíluselemekről sem. Az eltett időszak alatt cégünk fokozatos fejlődésen ment keresztül, melyet referenciáink is igazolnak. Főként családi házak, lakások, cégek, középületek függönyözésében, és filmes díszletek kivitelezésében rendelkezünk nagy fokú tapasztalattal.

Boltunkban rendkívül széles választékban találhatóak anyagok, ezen felül lehetőség van mintasálakból is választani. Termékeink között az exkluzív, egyedi funkciójú (blackout) és anyag-felhasználású (organza, spagetti, gyöngy) függönyök mellett megtalálhatóak viszonylag olcsó, de kiváló minőségű anyagok is. Készleten lévő termékeink folyamatosan megújulnak, ezzel kapcsolatban és az aktuális akciókról bővebb tájékoztatást hivatalos Facebook oldalunkon találhat.

A kereskedelem mellett a helyszíni igények felmérése alapján személyre szóló javaslatokkal, mintákkal és referenciakatalógusunkkal segítjük ügyfeleinket és fejlesztjük tovább hozott ötleteiket és elképzeléseiket, a leginkább megfelelő anyagok és stílusok megválasztásában. Kívánság szerint akár a legkülönlegesebb igényeknek is megfelelve varrodánk képes kiváló minőségben kivitelezni az elképzelt lakástextíliát.

Reméljük, hamarosan viszontlátjuk kereskedésünkben!

Szolgáltatásaink

1

Lakásfelmérés, tanácsadás

Kérésére pontosan felmérjük igényeit és hasznos tanácsokkal látjuk el, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa meg.

2

Varrás, karnisszerelés

A gondosan kiválasztott függöny varrásában, valamint felhelyezésében is készséggel segítünk, hogy a végeredmény elképzelésének megfelelő legyen.

3

Függönyszervíz (mosás, vasalás, felrakás)

Segítünk, hogy a kiválasztott függöny a lehető legtovább lehessen lakásának éke. Mindent elvégzünk Ön helyett, amivel sok kényelmetlenségtől óvhatjuk meg.

© 2016 Demián Bt.